Te caut din toata inima...

14 martie 2015

Jim Caviezel : O marturie extraordinara! Un adevarat DAR pentru inima ta!


Jim Caviezel actorul care l-a intruchipat pe Iisus in pelicula din 2004 regizata de Mel Gibson, “Patimile lui Hristos” a sustinut  un discurs in fata unui grup de credinciosi ai bisericii baptiste din Orlando, Florida in cadrul caruia a spus ca dupa acceptarea acestui rol a “fost respins de propria lui industrie”.

Potrivit The Guardian, actorul a declarat ca producatorii de la Hollywood l-au evitat dupa ce a acceptat sa joace in sangeroasa pelicula despre ultimele zile ale lui Iisus. Desi s-a remarcat pe marile ecrane inainte de Patimile lui Hristos in filme precum Contele de Monte Cristo (2002) sau Ochi de inger (2001), dupa ce a jucat in pelicula regizata de Gibson, actorul nu a mai fost solicitat pentru roluri importante.

Actorul a povestit in timpul discursului sustinut la biserica baptista din Orlando cum Gibson i-a oferit rolul, pentru ca, 20 de minute mai tarziu sa il sune si sa il implore sa nu il accepte, spunandu-i ca in caz contrar “nu vei mai lucra niciodata in acest oras”. Jim Caviezel i-a raspuns atunci “Cu totii trebuie sa ne imbratisam crucile. Iisus este la fel de controversat acum cum a fost dintotdeauna. 
Nu s-a schimbat mare lucru in 2 000 de ani”. 
Pe de alta parte, Jim Caviezel, un crestin dedicat, crede ca distrugerea carierei sale in cinematografie a fost un pret care a meritat sa fie platit declarand ca: “Trebuie sa renuntam la numele noastre, la reputatiile noastre, la vietile noastre pentru a spune adevarul”. Desi l-a descris pe Gibson ca fiind un ” pacatos oribil” el a declarat ca actorul nu merita sa fie umilit, adaugand ca: “Mel Gibson nu are nevoie de judecata voastra, el are nevoie de rugaciunile voastre”.




Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...