Te caut din toata inima...

21 ianuarie 2014

Veniti sa oprim ”Raportul Lunacek” !


Cei de stânga nu se odihnesc, așadar...nici noi!
La scurt timp după ce Raportul Estrela a fost învins, membrii de stânga ai Parlamentului European s-au pus pe treabă cu noua lor inițiativă, ”Raportul Lunacek”. Cu ajutorul tău, la fel cum am făcut cu Raportul Estrela, îl putem învinge și pe acesta.

Pe 3 februarie, Parlamentul European va vota în legătură cu Raportul Lunacek, cunoscut oficial ca ”Harta rutieră a Uniunii Europene împotriva homofobiei și a discriminării pe motive de orientare și identitate sexuală”
Raportul Lunacek este o încercare a lobby-ului LGBT(acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală și transsexuală) de a forța drepturile lor speciale și de a promova agenda lor în statele membre UE. Ei susțin că cer doar drepturi egale, dar acest lucru nu este adevărat! Raportul Lunacek Spune o poveste total diferită.

Ajută-ne să învingem unul din cele mai liberale rapoarte care au intrat vreodată în Parlamentul European.
Semnează petiția pentru a cere președinților de partid să OPREASCĂ RAPORTUL LUNACEK!
 
http://www.citizengo.org/en/2882-european-parliament-will-vote-roadmap-special-lgbt-rights-lunacekno

Raportul are puncte pe agenda care:
• Pot fi utilizate politic greșit pentru a forța Statele Membre să accepte ”căsătorii între persoane de același sex pentru toți”
• Cuplurile de același sex în toate statele Membre vor avea acces liber la adopție, fertilizare in vitro și surogat
• Garantează libertate de adunare și expresie pentru activiștii gay și care folosesc limbaj precum ”hate speech”(instigator la ură) și ”hate crime”(infracțiuni motivate de ură) pentru a opri glasul Predicatorilor Evangheliei, a criticilor homosexualității și a activismului LGBT. Prin aceasta, Parlamentul European dorește ca UE și statele Membre să aplice standarde duble:libertate de exprimare fără restricții pentru comunitatea gay, dar libertate de exprimare restricționată pentru posibilii critici

Ceea ce nu e inclus în raport este cel mai înspăimântător. Raportul nu se îngrijește să protejeze drepturile părinților de a-și educa copiii și să protejeze copiii de propaganda homosexuală neadecvată, sau dreptul la o obiecție exigentă.
Vă rugăm să ajutați prin semnarea petiției pentru a cere președinților de partid să OPREASCĂ RAPORTUL LUNACEK!

sursa : text preluat de pe pagina de  facebook a doamnei Cristina Palici
 
Semnati va rog petitia ce se afla la urmatorul link:



Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate Harurile si Darurile Spiritului Sfant!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...