Te caut din toata inima...

21 ianuarie 2013

"Trebuie sa continui sa canti" -sau "Miracolul iubirii lui Dumnezeu"



Ca orice mama buna, atunci cand Karen a aflat ca asteapta un copil, a facut tot ce a putut pentru a-l pregati pe fiul sau de trei ani, Michael, pentru o noua etapa a vietii sale.

Stiau ca va fi fetita.Zi si noapte, Michael ii  canta surioarei sale in pantecele mamei.Se im-pritenea cu surioara sa inca dinainte de a o cunoaste.

Sarcina lui Karen a decurs normal.Cand a venit vremea sa nasca , contractiile au fost la inceput la fiecare cinci minute, dupa care la fiecare 3 minute iar apoi la fiecare minut.Dar a avut loc o complicatie neasteptata si travaliul lui Karen s-a prelungit.


In final , dupa multe ore de lupta , surioara lui Michael a venit pe lume, insa in conditii foarte grele.Au dus-o imediat cu o ambulanta la Terapie Intensiva, sectia nou-nascuti a spitalullui Sf. Mary, in Knoxville, Tennessee.

Zilele treceau , iar fetita se simtea din ce in ce mai rau.In cele din urma, pediatrii au trebui sa le spuna parintilor teribilele cuvinte:

"Sunt foate putine sperante, pregatiti-va pentru ce e mai rau".

Karen si sotul sau au contactat cimitirul local in scopul de a gasi un loc pentru fetita lor.Aranjasera o camera noua pentru ea, iar acum ii organizau funeraliile.Totusi Michael a insistat in continuare ca doreste sa ii cante surioarei sale, insa i-au explicat ca nu permiteau accesul copiilor in sectia aceea.Dintr-o data , Karen s-a decis.Il va duce pe Michael sa isi vada surioara chiar daca nu ii vor permite.Daca nu isi va vedea surioara in acel moment, poate ca nu o va mai vedea niciodata.

I-a pus un halat imens si l-a dus la Terapie Intensiva.Michael parea un enorm cos cu haine murdare.Dar sefa infirmierelor si-a dat seama ca era un copil si s-a infuriat.

"Scoateti acest copil de aici, acum! "

Caracterul lui Karen a iesit la iveala si uitand de bunele sale maniere de doamna care o caracterizau, a privit-o cu ochi de otel pe infirmiera si i-a zis cu fermitate printre buzele stranse:

"El nu pleaca de aici pana nu ii canta surioarei lui!"

L-a luat pe Michael in brate si l-a dus la patul acesteia.

O privea pe micuta in timp ce pierdea batalia cu viata.Dupa un moment, a inceput sa cante cu o voce de iesea din inima sa de copil de numai 3 ani.Michael i-a cantat astfel:

"Esti lumina soarelui meu, unica mea lumina,ma faci fericit cand cerul este gri..." ( cunoscuta melodie in engleza" You're my sunshine").

Instantaneu, copilul parea sa raspunda stimulului  vocii lui Michael, iar pulsul sau a inceput sa revina la normal.

"Continua sa canti, Michael!"ii cerea cu disperare mama sa cu lacrimi in ochi.Iar copilul continua:

"Tu nu vei sti niciodata, iubita mea, cat te iubesc, te rog , nu-mi lua lumina soarelui..."

In timp ce Michael canta, copilasul s-a miscat, iar respiratia sa a devenit atat de suava precum cea a unei pisicute atunci cand este mangaiata.

"Canta in continuare ,scumpul meu " ii spunea mama, si el continua ca atunci cand surioara era in pantecele mamei sale.

"Noaptea trecuta , draga mea , cand dormeam, am visat ca te imbratisam" continua copilul.

Surioara lui Michael a inceput sa se relaxeze si sa doarma.Era un somn reparator ce o inzdravenea cu fiecare secunda. "Continua sa canti , Michael"... De aceasta data se auzi vocea infirmierei care , cu lacrimi in ochi, nu inceta sa ii ceara sa continue.

"Tu esti lumina soarelui meu , unica mea raza de soare, te rog nu-mi lua lumina soarelui..."

A doua zi... fetita se afla intr-o stare perfecta pentru a pleca acasa.Revista " Woman's Day" a numit aceasta intamplare "Miracolul cantecului de frate".

Doctorii au numit-o simplu: miracol.

Karen a numit-o "Miracolul iubirii lui Dumnezeu".

Ai incredere ca Dumnezeu stie ca esti exact acolo unde trebuie sa fii.Niciodata sa nu uiti infinitele posibilitati care  izvorasc din Credinta.

sursa : Humberto A. Agudelo C. - "Vitamine zilnice pentru suflet" , volumul 7 

********

PS: cautand pe Google am gasit confirmarea acestei intamplari si fotografia fetitei  care in 2008 avea 16 ani( o puteti vedea in fotografia de mai sus)  pe acest site:

http://www.truthorfiction.com/rumors/b/brotherssong.htm#.UPy7oTcstuk


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele Haruri de care aveti mai mare nevoie!


Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...