Te caut din toata inima...

27 mai 2011

Nu gandim la fel

 Azi am primit prin email urmatoarele randuri  carora le subscriu din toata inima.Ma alatur si eu acestei campanii si va invit cu drag sa faceti acelasi lucru.
"Nu gandim la fel!

Alaturati-va campaniei de avertizare a BCR-ului scriind un mesaj prin email sau telefonand. Este vorba de un protest la ultima reclama BCR pentru creditul Divers BCR. Daca nu stiti despre ce e vorba puteti vedea aici:



Reclama TV, dupa cum spunea cineva, promoveaza adulterul intr-o tara in care concubinajul e la rang de obisnuinta (se pare ca suntem pe locul 3 in Europa), divortul e doar o optiune facila, iar adulterul nu mai surprinde nici chiar in reclame.

Puteti scrie cu respect un mesaj propriu de protest sau sa-l trimiteti pe cel de mai jos. Cu cit se vor alatura mai multi, cu atit mesajul va fi auzit mai bine.

Iata adresele unde se pot trimite mesajele de protest:

Contact

Telefon departament Relatii mass-media: 0040213120056

Ionut Stanimir: ionut.stanimir@bcr.ro

Cezar Marin: cezar.marin@bcr.ro

Nicoleta Deliu: nicoleta.deliu@bcr.ro

Twitter: @infoBCR

***

Buna ziua!

Prin prezenta vreau sa-mi exprim nemultumirea cu privire la reclama la produsul Divers BCR difuzata pe toate televiziunile. Este regretabil ca ideea unui act de infidelitate ajunge sa fie folosita pentru promovarea produsului. Consider reclama respectiva o ofensa pentru orice persoana cu bun simt. Nu cred ca BCR-ul si-a propus sa promoveze promiscuitatea si adulterul. Nu in felul acesta va veti mari numarul clientilor. Cunosc foarte multi care pastreaza valorile morale in viata de familie.

NU gandim la fel!

Ma alatur astfel protestului facut de mai multi impotriva acestei reclame si va rog sa va schimbati atitudinea in campania dvs de marketing si sa retrageti relcama.

Cu respect,
Cornel Cadar "


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Iubirea, Pacea , Bucuria , Indurarea si Bucuria Sa!

4 comentarii:

Cristake1974 spunea...

O reclama scornita de niste corporatisti cu creiere cat nuca, ca de aia si sunt corporatisti, care cred ca reclama asta are lipici, poanta si chiar e buna. E o porcarie trista, cu doua parasute si un troglodit. Nici macar nu au ales niste oameni mai aratosi.
Pe de alta parte, am mari dubii ca o initiativa de asta are vreo sansa de reusita. Din pacate. Fiin'ca magarii suntem tot noi, omul obisnuit face adulter, nu e vinovata banca X ca prezinta o "gluma" cu tema asta. Altminteri, banu' a luat de mult smerenia din mintea omului, iar daca nu banul, atunci alte porcarii au facut-o. Evolutionismul, par egxample.

Ingerul tau spunea...

E draguta reclama, mie chiar imi place, cei trei sunt frumosi si luminosi.
Eu cred ca adulterul e in ochii vostrii, altfel nu mi-ar fi trecut prin minte ca ar putea sa il promoveze.
Si de altfel satana promoveaza lucruri cu mult mai ingrozitoare, ca reclama poti sa zici ca e cu ingeri.
Eu cred ca prin astfel de atitudini voi faceti antireclama bisericii si nici macar asta nu cred ca e impotriva vointei lui Dumnezeu... :)

alpa spunea...

noi trăim o perioadă istorică în care ce este bun devine rău , iar ce este rău devine bun
TRĂIM ÎN EPOCA RĂTURNĂRII VALORILOR SACRE
RECLAMA ESTE UN MIZILIC
PE LÂNGĂ PROSTITUŢIA DIN RELETATĂ DE MASS-MEDIA
UNII DINTRE NOI CONFUNDĂ LIBERTATEA CU LIBERTINAJUL
IAR ASTA DUCE LA RĂCIREA UNORA DINTRE NOI FAŢĂ DE DUMNEZEU
DEVENIND NIŞTE "ZOMBI"

****MAI TREBUIA SĂ SPUN CĂ SUNT DE ACORD CU TINE..........?**********
MĂCUŢA DOMNULUI SĂ AIBĂ GRIJĂ DE FAMILIA TA., SORA MEA ÎNTRU DOMNUL

alpa spunea...

SEND PRIN TWITTER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...